Karácsonyi mézeskalács díszítő workshop

Karácsonyi Mézeskalács workshop December 3.-án 15 órától  Várpalotán

December 13.-án Budaörsön 2 -órától..
A 4-5 órás foglalkozás alatt, a tematika szerint megadott, már készre sütött mézeseket cukormázzal díszítjük.

-Kis csizma

-ajándékdoboz

-feliratos tábla

-karácsonyi manó

Megismerkedünk a szükséges alapanyagokkal, eszközökkel, különböző színezési lehetőségekkel.

 Itt már receptet is kaptok , illetve az írókát együtt el is készítjük.A foglalkozás nem minősül oktatásnak, de bemutatok olyan technikákat, amelyekkel a továbbiakban otthon is könnyedén és kreatívan lehet mézeseket díszíteni.

Részvételi díj: 14.900,-Ft/fő. Minimum 5 fő részvételével indul a foglalkozás Budaörsön, Várpalotán minimum3 fő. Maximum 8 főt tudunk egyszerre fogadni.

A workshopra jelentkezni a részvételi díj teljes átutalásával lehet. A szabad helyek feltöltése a részvételi díjak befizetésének sorrendjében történik.

A számla emailben kerül elküldésre. Utalásnál a közleménybe kérem beírni a résztvevő nevét.

Lemondás:

A jelentkező bármikor élhet a lemondás lehetőségével, de a részvételi díj nem térítendő vissza a jelentkező meg nem jelenése, lemondása vagy elállása miatt, ide értendő az esetleges lebetegedés, váratlan esemény, amely az egyéni résztvevői kockázatviselési kategóriába tartozik. A résztvevői jog nem névre szóló, ezért előrelátható távolmaradás esetén a foglalt hely szabadon átruházható. Az átruházás megszervezése nem a szervező felelőssége, minden esetben a jelentkezőt terheli.
Szerzői jog:

A workshopon átadott elméleti és gyakorlati anyagot szerzői jog védi. Az ismeretek, technikák, oktatási célra nem használhatók fel, oktatási anyagba nem építhető be, harmadik fél részére nem adható át. 

A workshopra való jelentkezéskor a fent leírtak automatikusan elfogadottá válnak.

Variáció kiválasztása:

14 900 Ft