Húsvéti mézeskalács díszítő workshop Budaörsön 03.25.-én szombaton

A délutáni csoport BETELT!!!

A 4 órás foglalkozás alatt, a tematika szerint megadott, már készre sütött nagy méretű mézeseket(5 db).


A teljes ár 14.900,- ft.

Megismerkedünk a szükséges alapanyagokkal, eszközökkel, különböző színezési lehetőségekkel.A foglalkozás nem minősül oktatásnak, de bemutatok olyan technikákat, amelyekkel a továbbiakban otthon is könnyedén és kreatívan lehet mézeseket díszíteni. A szükséges alapanyagokat és szállításhoz dobozt és csomagolást is biztosítunk.  

A foglalkozás alatt korlátlan kávé, tea, üdítő, pogácsa fogyasztható. 

.

A receptet is megkapjátok , illetve az írókát együtt el is készítjük. A foglalkozás nem minősül oktatásnak, de bemutatok olyan technikákat, amelyekkel a továbbiakban otthon is könnyedén és kreatívan lehet mézeseket díszíteni.

Részvételi díj: 14.900,-Ft/fő. Minimum 5 fő részvételével indul a foglalkozás Budaörsön, Várpalotán minimum 3 fő. Maximum 8 főt tudunk egyszerre fogadni.

A workshopra jelentkezni a részvételi díj teljes átutalásával lehet. A szabad helyek feltöltése a részvételi díjak befizetésének sorrendjében történik.

A számla emailben kerül elküldésre. Utalásnál a közleménybe kérem beírni a résztvevő nevét !!!

Lemondás:

A jelentkező bármikor élhet a lemondás lehetőségével, de a részvételi díj nem térítendő vissza a jelentkező meg nem jelenése, lemondása vagy elállása miatt, ide értendő az esetleges lebetegedés, váratlan esemény, amely az egyéni résztvevői kockázatviselési kategóriába tartozik. A résztvevői jog nem névre szóló, ezért előrelátható távolmaradás esetén a foglalt hely szabadon átruházható. Az átruházás megszervezése nem a szervező felelőssége, minden esetben a jelentkezőt terheli.
Szerzői jog:

A workshopon átadott elméleti és gyakorlati anyagot szerzői jog védi. Az ismeretek, technikák, oktatási célra nem használhatók fel, oktatási anyagba nem építhető be, harmadik fél részére nem adható át.

A workshopra való jelentkezéskor a fent leírtak automatikusan elfogadottá válnak.

Időpontok :

 

Március 25. 14 óra Budaörs Kamaraerdei közösségi ház. Több jelentkező esetén délelőtti csoportot is indítunk.


Variáció kiválasztása:

14 900 Ft