Tanfolyamok


A mézeskalács készítése, díszítése, törődést, odafigyelést és alázatot követel, különben csúnyán cserben hagy. Ezt a tudást szeretném átadni azoknak, akik részt vesznek ezen a tanfolyamon. Mivel nem csak számtalan recepten, de elég sok munkaórán is túl vagyok, már régóta kialakult a tervem, hogy milyen is lesz majd az ÉN SAJÁT MÉZESKALÁCS KÉSZÍTŐ ÉS DÍSZÍTŐ TANFOLYAMOM, mi az, amit én magam is elvártam : barátságos légkör, maximális odafigyelés, lehetőség, hogy ne csak szemlélője, hanem aktív résztvevője legyek az eseményeknek, a mézeskalács készítésnek és díszítésének. Éppen ezért nálam egyszerre maximum hárman vehetnek részt egy-egy tanfolyamon. Első körben beszélgetünk magunkról, a mézesekről, kóstolunk, megismerjük az alapanyagokat, eszközöket, átvesszük a receptet,együtt elkészítjük az írókát, színezzük, kitérünk a leggyakoribb hibákra, tévhitekre... és tulajdonképpen bármire, ami felmerül a mézeskalács készítéssel kapcsolatban. A tanfolyam sikeres teljesítésével, az itt megszerzett tudással már bárki otthon, egyedül is el tudja készíteni a  saját készítésű mézeskalácsát.
  • A tanfolyam időtartama kb. 15-16 óra (2 nap)
  • Résztvevők száma max. 3 fő
  • Helyszín: Várpalota

  • Ára: 60.000 Ft / fő (2 ebéd/fő,  kávé, tea , pogácsa korlátlan fogyasztása)

Workshopok


Egyéni és csoportos foglalkozásokra is lehet jelentkezni. Felnőtt csapatépítő, illetve gyermek táborok, cégek jelentkezését is várjuk. A workshopokon  szintén megtanuljuk az íróka használatát, színezését. Az elkészült mézeseket, mindenki hazaviheti. .A workshop sikeres teljesítésével, az itt megszerzett tudással már bárki otthon, egyedül is el tudja készíteni a saját díszítésű mézeskalácsát.

  • A workshop időtartama kb. 2-6 óra 
  • Résztvevők száma ( saját műhelyben ) max 9 fő.  Más helyszínen ez eltérő lehet.
  • Helyszín: Várpalota / Kitelepülések

  • Ára: 3500 - 6000 Ft / fő  gyermekcsoportoknak ( kitelepüléssel min. 20 fő a létszám )

  • Egyéni workshopok 15000- 23000Ft / fő  (saját műhelyben)
  • 16000-25000 ft/ fő (kitelepülve más helyszínre)       


Jelentkezésedet leadhatod itt.

Referenciák

Karácsony előtt tartottunk csoportos workshopot, amelyen szebbnél szebb házikók születtek.

Bóday Júlia

      Rendezvényszervező              

Viki nagyon készséges, és végtelenül türelmes . Ha kell akkor az alapoktól (sütés) tanít mindent. Nekem megérte, csak ajánlani tudom mások számára.  

Tóth Mónika

 Ingatlanközvetítő, hobbi cukrász

Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.